Tess

Melissa

Hallo, mijn naam is Melissa Beekhof en ik ben 22 jaar. Ik woon in Zwolle en ik ben in juli 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna ben ik gelijk aan het werk gegaan bij een praktijk in Vaassen, waar ik een aantal maanden heb gewerkt. Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Quiek. Naast mijn werk […]

Mijn bio

Anne-Wil

Ik ben Anne-Wil, sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij Quiek. Tijdens mijn studie, oefentherapie Cesar, heb ik stage gelopen bij Quiek. Na het behalen van mijn diploma heb ik nog 1 jaar ergens anders gewerkt, ik was nog steeds erg enthousiast over mijn stage en vind het dan ook erg leuk om weer terug […]

Mijn bio

Domini

Kinderoefentherapeut / Cesar oefentherapeut – Eigenaar Quiek familie fysio.

Mijn bio

Maaike

Fysiotherapeut | Kinderfysiotherapeut

Mijn bio

Boy

Handtherapeut en Oefentherapeut Cesar

Mijn bio

Melissa

Hallo, mijn naam is Melissa Beekhof en ik ben 22 jaar. Ik woon in Zwolle en ik ben in juli 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna ben ik gelijk aan het werk gegaan bij een praktijk in Vaassen, waar ik een aantal maanden heb gewerkt. Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Quiek. Naast mijn werk als fysiotherapeut geef ik negen uur in de week training aan een leuke acrobatiek groep in Hattem. Vanuit mijn eigen ervaring in de acrobatiek is de interesse in de fysiotherapie ontstaan. Ik wil graag mensen helpen om samen de gestelde doelen te behalen en te kijken welke therapie bij de patiënt past. Ik hoop dat ik mij nog verder kan ontwikkelen binnen de praktijk, zodat mijn kennis en enthousiasme voor de fysiotherapie blijft uitbreiden!

Anne-Wil

Ik ben Anne-Wil, sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij Quiek. Tijdens mijn studie, oefentherapie Cesar, heb ik stage gelopen bij Quiek. Na het behalen van mijn diploma heb ik nog 1 jaar ergens anders gewerkt, ik was nog steeds erg enthousiast over mijn stage en vind het dan ook erg leuk om weer terug te zijn!
In september 2020 ga ik starten met de opleiding kinderfysiotherapie. Ik heb veel zin om daarmee te starten en mijzelf verder te verdiepen in de (fysieke) ontwikkeling van kinderen. Het werken met kinderen geeft mij energie, het werk is erg divers en dit maakt het zo leuk. Bij sommige kinderen gaat de ontwikkeling wat moeizamer, sommige activiteiten kosten extra moeite of lukken niet goed. Door spelenderwijs te oefenen en doelen te stellen gaan we samen aan de slag om vooruit te gaan!

Naast mijn werk vind ik het leuk om op mijn racefiets te stappen en doe ik aan taekwondo.

Domini

Ik ben Domini Meijer, kinderoefentherapeut, kinderfysiotherapeut MSc i.o en cesar oefentherapeut. In 2003 ben ik mijn eigen praktijk voor Oefentherapie Cesar gestart, vanaf 2006 ben ik ook werkzaam als kinderoefentherapeut. Inmiddels ben ik getrouwd en heb ik 3 dochters van 8, 7 en 4 jaar.

Mijn hart ligt bij het behandelen van kinderen, van baby’s tot pubers. Kinderen te helpen met dagelijks terugkerende problemen die zij zelf niet op kunnen lossen. Het behandelen van baby’s met een voorkeurshouding, huilbaby’s, kinderen die zich motorisch onvoldoende ontwikkelen, een kind dat steeds toch weer in de broek plast; het is fantastisch om kinderen te kunnen helpen zodat ze weer goed in hun vel zitten en zeker zijn van hun eigen bewegingsgedrag.

Maaike

Sinds maart 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij Quiek. Mijn naam is Maaike van den Oosterkamp; getrouwd, moeder van 2 prachtige kinderen en woonachtig in Harderwijk. In 2001 haalde ik het diploma fysiotherapie om me vervolgens in 2006 te specialiseren tot zwangerschapsdocent en in 2009 tot kinderfysiotherapeut. Mijn belangstelling voor deze specialisaties was gewekt toen ik de wonderlijke ervaring van zwanger zijn en bevallen aan den lijve mocht ondervinden. En vervolgens mijn kinderen zag opgroeien van baby tot inmiddels puber. Zo bijzonder hoe dit groeiproces in principe vanzelf verloopt. En dat het voor sommige kinderen niet vanzelf verloopt zag ik als een uitdaging om deze kinderen in hun groeiproces te helpen. Als kinderfysiotherapeut heb ik me verdiept in baby’s en babyproblemen. En ook de normale en afwijkende ontwikkeling van de sensorische informatieverwerking (SI) bij baby’s en oudere kinderen. Ik ben een vrolijke, enthousiaste therapeut die ernaar streeft dat elk kind met plezier komt oefenen en de succes ervaring krijgt dat iets wat moeilijk was toch lukte 🙂

 

Maaike

Vacatures

Kinderfysiotherapeut (m/v)
24 - 32 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysiotherapeut met de specialisatie kinderen en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

Fysiotherapeut
16 - 36 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysiotherapeut en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

Oedeemtherapeut (m/v)
24 - 32 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysio therapeut met de specialisatie oedeemtherapie en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

@QUIEK op Instagram