Julia

07-09-2022

Nieuw in ons team is Julia. Zij zal aankomende periode meelopen met onze therapeuten als stagiaire oefentherapie.

Tamar

07-09-2022

Onlangs is Tamar aangesloten bij ons team als stagiaire bewegingswetenschappen.

Daniele

05-07-2022

Hoihoi,
Ik ben Daniele Malestein, 25 jaar en woonachtig in Kampen. Sinds begin mei ben ik werkzaam bij Quiek. Naast het werken ben ik graag in beweging, zoals hardlopen, zwemmen en wielrennen. Ook ben ik graag in de natuur met mijn camera.

In juli 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens de opleiding is de interesse en ambitie voor de kinderfysiotherapie ontstaan. In september 2020 heb ik de minor ‘Kind en ontwikkeling’ gevolgd in Utrecht, hierdoor ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het groeiende kind. Ik vind het leuk en interessant om kinderen te behandelen, waarbij tijdens de behandeling plezier in bewegen bovenaan staat. Echter vind ik het prettig om voor de afwisseling en ervaring ook volwassenen te zien. Graag ga ik samen met u aan de slag om te kijken welke behandeling het beste bij u past zodat u klachtenvrij uw dagelijkse activiteiten of sport weer kunt oppakken.

Sinds ik werkzaam ben als fysiotherapeut is de behoefte om te specialiseren steeds groter geworden. Hier bij Quiek is de mogelijkheid om steeds meer ervaring op te doen binnen de doelgroep: kinderen en pubers. Daarnaast kan ik in september 2022 beginnen met de masteropleiding voor Kinderfysiotherapie.

Momenteel ben ik bezig met de cursus ‘Sensorische Informatieverwerking’ bij kinderen. Kinderen die moeite hebben met prikkelverwerking, kunnen op verschillende manieren reageren op prikkels, waardoor er vaak sprake is van verminderde participatie binnen het gezin en/of opvang/school. Wat ik tijdens de cursus leer hoop ik steeds meer toe te passen binnen de praktijk.

Heb je vragen? Spreek mij gerust aan!

Melissa

29-09-2021

Hallo, mijn naam is Melissa Beekhof en ik ben 22 jaar. Ik woon in Zwolle en ik ben in juli 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna ben ik gelijk aan het werk gegaan bij een praktijk in Vaassen, waar ik een aantal maanden heb gewerkt. Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Quiek. Naast mijn werk als fysiotherapeut geef ik negen uur in de week training aan een leuke acrobatiek groep in Hattem. Vanuit mijn eigen ervaring in de acrobatiek is de interesse in de fysiotherapie ontstaan. Ik wil graag mensen helpen om samen de gestelde doelen te behalen en te kijken welke therapie bij de patiënt past. Ik hoop dat ik mij nog verder kan ontwikkelen binnen de praktijk, zodat mijn kennis en enthousiasme voor de fysiotherapie blijft uitbreiden!

Domini

06-07-2017

Ik ben Domini Meijer, kinderoefentherapeut, kinderfysiotherapeut MSc i.o en cesar oefentherapeut. In 2003 ben ik mijn eigen praktijk voor Oefentherapie Cesar gestart, vanaf 2006 ben ik ook werkzaam als kinderoefentherapeut.

Mijn hart ligt bij het behandelen van kinderen, van baby’s tot pubers. Kinderen te helpen met dagelijks terugkerende problemen die zij zelf niet op kunnen lossen. Het behandelen van baby’s met een voorkeurshouding, huilbaby’s, kinderen die zich motorisch onvoldoende ontwikkelen, een kind dat steeds toch weer in de broek plast; het is fantastisch om kinderen te kunnen helpen zodat ze weer goed in hun vel zitten en zeker zijn van hun eigen bewegingsgedrag.

Maaike

06-07-2017

Sinds maart 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij Quiek. Mijn naam is Maaike van den Oosterkamp; getrouwd, moeder van 2 prachtige kinderen en woonachtig in Harderwijk. In 2001 haalde ik het diploma fysiotherapie om me vervolgens in 2006 te specialiseren tot zwangerschapsdocent en in 2009 tot kinderfysiotherapeut. Mijn belangstelling voor deze specialisaties was gewekt toen ik de wonderlijke ervaring van zwanger zijn en bevallen aan den lijve mocht ondervinden. En vervolgens mijn kinderen zag opgroeien van baby tot inmiddels puber. Zo bijzonder hoe dit groeiproces in principe vanzelf verloopt. En dat het voor sommige kinderen niet vanzelf verloopt zag ik als een uitdaging om deze kinderen in hun groeiproces te helpen. Als kinderfysiotherapeut heb ik me verdiept in baby’s en babyproblemen. En ook de normale en afwijkende ontwikkeling van de sensorische informatieverwerking (SI) bij baby’s en oudere kinderen. Ik ben een vrolijke, enthousiaste therapeut die ernaar streeft dat elk kind met plezier komt oefenen en de succes ervaring krijgt dat iets wat moeilijk was toch lukte 🙂

 

Maaike