Over Quiek

Fysio praktijk voor het hele gezin

Vriendelijke en fysieke aandacht voor jou en je kind(eren). Dat is waar wij voor staan. Een praktijk die zich in een prettige sfeer op de hele familie richt.

Bij QUIEK familie fysio kun je terecht voor fysiotherapie, cesartherapie, kinderoefentherapie en handtherapie.

QUIEK wordt overigens uitgesproken als kwiek. En dat is niet voor niets, want kwiek betekent: fris, levenskrachtig, vitaal. En dat is waar wij graag aan werken.

Bij QUIEK Familie Fysio kun je terecht voor:

Fysiotherapie

Fysiotherapie helpt om je lichaam zo goed mogelijk functionerend te krijgen en te houden. In de fysiotherapeutische benadering speelt de balans tussen belasting en belastbaarheid van een individu een centrale rol.

Details

Kinderoefentherapie / kinderfysiotherapie

Kinderoefentherapie is een specialisatie binnen de oefentherapie Cesar. Een kinderoefentherapeut behandelt kinderen met motorische problemen wanneer deze een negatieve invloed hebben op het dagelijks functioneren van het kind.

Details

Oefentherapie Cesar

De oefentherapeut is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. Gericht op het behandelen en voorkomen van klachten die kunnen ontstaan door een ongunstige houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten.

Details

Handtherapie

Handtherapie is een specialisatie binnen oefentherapie Cesar die zich richt op de klachten aan hand, pols en onderarm.

Details

De praktijk in beeld

Case / voorkeurshouding baby

Een bezorgde jonge moeder neemt contact met ons op. Haar baby van 6 weken is erg onrustig en huilt veel. Ze kijkt alleen naar de linkerkant en lijkt moeilijk te kunnen ontspannen.

Details

Case / zindelijkheid

Een jongetje van 5 jaar is zowel overdag als 's nachts nog niet zindelijk. Inmiddels geeft de school aan dat de juf haar zoontje niet langer kan en wil verschonen, vandaar dat ze contact met onze praktijk opneemt.

Details

Case / lichaamshouding tiener

Een jongen van 12 jaar heeft vaak hoofdpijn en pijn in zijn nek. Uit het eerste gesprek blijkt dat hij veel achter de computer zit en op de bank "hangt" met zijn iPad.

Details

@QUIEK op Instagram

@QUIEK op Instagram