Vaatlijden

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vaatlijden in de benen wordt ook wel perifeer vaatlijden of etalagebenen genoemd. Hierbij heb je pijn in je benen tijdens het lopen, en deze pijn zakt weg als je even uitrust. Hier komt de naam “etalagebenen” vandaan: na een stukje lopen blijf je even voor een etalage staan tot de pijn over is, tot je weer door kunt lopen naar de volgende etalage. Ook kun je last hebben van kramp en pijn in de beenspieren, en dan met name in de kuiten. Verder kan de huidtemperatuur van de ene voet duidelijk lager zijn dan die van de andere voet.

Herken je deze klachten, neem dan contact met ons op. Wij hebben twee therapeuten in ons team die gespecialiseerd zijn in het behandelen van vaatlijden.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Behandelingen:

Vaatlijden benen

Vaatlijden in de benen wordt ook wel perifeer vaatlijden of etalagebenen genoemd. Hierbij heb je pijn in je benen tijdens het lopen, en deze pijn zakt weg als je even uitrust. Hier komt de naam “etalagebenen” vandaan.

Details

De praktijk in beeld

Case / amputatie voorkomen

Marion Kramer is bij Quiek in behandeling voor het verbeteren van de bloedsomloop door mobilisatie, waardoor amputatie van haar linkerbeen is voorkomen.

Details

Case / voorkeurshouding baby

Een bezorgde jonge moeder neemt contact met ons op. Haar baby van 6 weken is erg onrustig en huilt veel. Ze kijkt alleen naar de linkerkant en lijkt moeilijk te kunnen ontspannen.

Details

Case / zindelijkheid

Een jongetje van 5 jaar is zowel overdag als 's nachts nog niet zindelijk. Inmiddels geeft de school aan dat de juf haar zoontje niet langer kan en wil verschonen, vandaar dat ze contact met onze praktijk opneemt.

Details

Case / lichaamshouding tiener

Een jongen van 12 jaar heeft vaak hoofdpijn en pijn in zijn nek. Uit het eerste gesprek blijkt dat hij veel achter de computer zit en op de bank "hangt" met zijn iPad.

Details

@QUIEK op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

@QUIEK op Instagram

Gestart realisatie
Nieuwbouw praktijkruimte