Bovenbeen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Heb je last van pijnklachten aan je bovenbeen? QUIEK familie fysio heeft een team van betrokken, deskundige en enthousiaste therapeuten. Met dit team van specialisten kunnen we je behandelen om je zo van je klachten af te helpen. Hieronder vind je een aantal aandoeningen die veel voorkomen. Maar natuurlijk behandelen we je ook als jouw klacht hier niet tussen staat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Behandelingen:

Hamstringblessure

De hamstring is een groep van drie spieren aan de achterkant van je been, en deze spieren lopen van je bil naar de binnen- en buitenzijde van je knie. Wanneer je een van deze spieren inscheurt of verrekt spreek je van een hamstringblessure.

Details

De praktijk in beeld

Case / lichaamshouding tiener

Een jongen van 12 jaar heeft vaak hoofdpijn en pijn in zijn nek. Uit het eerste gesprek blijkt dat hij veel achter de computer zit en op de bank "hangt" met zijn iPad.

Details

Case / voorkeurshouding baby

Een bezorgde jonge moeder neemt contact met ons op. Haar baby van 6 weken is erg onrustig en huilt veel. Ze kijkt alleen naar de linkerkant en lijkt moeilijk te kunnen ontspannen.

Details

Case / zindelijkheid

Een jongetje van 5 jaar is zowel overdag als 's nachts nog niet zindelijk. Inmiddels geeft de school aan dat de juf haar zoontje niet langer kan en wil verschonen, vandaar dat ze contact met onze praktijk opneemt.

Details

@QUIEK op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

@QUIEK op Instagram

Gestart realisatie
Nieuwbouw praktijkruimte