Arm

Heb je last van pijnklachten aan je arm, elleboog, schouder, hand of pols? QUIEK familie fysio heeft een team van betrokken, deskundige en enthousiaste therapeuten. Met dit team van specialisten kunnen we je behandelen om je zo van je klachten af te helpen. Hieronder vind je een aantal aandoeningen die veel voorkomen. Maar natuurlijk behandelen we je ook als jouw klacht hier niet tussen staat.

Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Columns
Dry needling
eGym
Kinderen
Klachten
Sportblessure
Voorstelblogs

Behandelingen:

Hand / polsklachten

Er zijn veel soorten hand- en polsklachten afhankelijk van de oorzaak en de duur van de klacht. Veel voorkomende kenmerken bij polsklachten zijn pijn in de polsstreek, pijn in de onderarm en in de hand of vingers, krachtverlies in de hand, verminderde knijpkracht, verminderde beweeglijkheid, stijfheid van de hand, lokale zwelling of roodheid, kraken, een instabiel gevoel of een verminderd gevoel in de hand of vingers.

Details

Elleboogklachten

Bekende elleboogklachten zijn de tenniselleboog en de golfers elleboog. Maar wat is precies het verschil en wat is er aan te doen?

Details

Schouderklachten

Bij schouderklachten voel je pijn rondom de schouder en de pijn kan uitstralen naar de nek, schouderbladen, armen tot aan de hand en vingers. Schouderklachten kunnen verschillende oorzaken hebben.

Details

De praktijk in beeld

Case / schouderklachten tiener

Een jongen van veertien jaar heeft een spier verrekt in zijn schouderblad tijdens het losmaken van zijn veters. Hij komt bij Quiek in behandeling omdat hij er veel last van heeft.

Details

Case / lichaamshouding tiener

Een jongen van 12 jaar heeft vaak hoofdpijn en pijn in zijn nek. Uit het eerste gesprek blijkt dat hij veel achter de computer zit en op de bank "hangt" met zijn iPad.

Details

Case / voorkeurshouding baby

Een bezorgde jonge moeder neemt contact met ons op. Haar baby van 6 weken is erg onrustig en huilt veel. Ze kijkt alleen naar de linkerkant en lijkt moeilijk te kunnen ontspannen.

Details

Case / zindelijkheid

Een jongetje van 5 jaar is zowel overdag als 's nachts nog niet zindelijk. Inmiddels geeft de school aan dat de juf haar zoontje niet langer kan en wil verschonen, vandaar dat ze contact met onze praktijk opneemt.

Details

Case / amputatie voorkomen

Marion Kramer is bij Quiek in behandeling voor het verbeteren van de bloedsomloop door mobilisatie, waardoor amputatie van haar linkerbeen is voorkomen.

Details

@QUIEK op Instagram

@QUIEK op Instagram