Premium trainingen

Algemene fitness
Bij het programma van algemeen fitness is de focus op een gevarieerde training stimulatie en een geleidelijke krachttoename. Dit programma kan goed ingezet worden voor mensen met perifeer vaatlijden, chronische klachten zoals MS, Parkinson en mensen met lage rugklachten.

Vetverbranding
Dit programma is gemaakt voor mensen met overgewicht/ obesitas en die graag willen afvallen. De focus bij dit programma is het creëren van een constante verhoogde hartslag met een korte rust en een lange belasting tijd. De oefeningen worden 30x keer herhaald, langdurig bewegen.

Bodyshaping
Programma geschikt voor mensen die graag sterker willen worden met een strakker figuur. Hierbij ligt de focus op de combinatie van krachtuithoudingsvermogen en spieropbouw. Geschikt voor mensen die graag preventief aan het werk willen. Klachten voorkomen.

Metabolic Fit
Het nieuwe eGym trainingsprogramma voor regulatie van de bloedsuikerspiegel. Het nieuwe Metabolic Fit Trainingsprogramma is gebaseerd op een Duitse studie. Deze studie vond plaats tussen november 2016 en april 2017 in samenwerking met de eGym, de Universiteit van Leipzig en een aantal fitnesscentra die met het eGym circuit werken. Het doel van de studie was het onderzoeken van het effect van een digitaal krachttrainingsprogramma op diabetes type 2 patiënten. Die al in een reguliere fitnessclub trainden.

Zeer geschikt voor mensen met Diabetes type 2. Door de opbouw is dit programma ook erg geschikt voor fysiotherapie patiënten en voor senioren.

Spieropbouw
Het programma van de spieropbouw is gecreëerd voor mensen die graag snel de spieropbouw willen verbeteren. De focus van het spieropbouw programma is gericht op spier falen. Deze spier falen kunnen gecreëerd worden door langzame herhalingen. Weinig herhalingen, het maximale trainen in 12 herhalingen, door langzaam te bewegen.

Athletic
Programma voor topsporters, sporters die graag sterker en sneller willen worden met bepaalde bewegingen, maar kan ook erg goed gebruikt worden voor senioren, die moeilijk de maximale spierkracht kunnen leveren. Deze personen kunnen bijvoorbeeld moeilijk opstaan vanuit een stoel. Door legpress in dit programma te trainen moeten de beenspieren de maximale kracht geven waardoor er geoefend wordt om weer zelf op te kunnen staan uit een stoel.

Rehab
Dit programma is geschikt voor mensen met een chronische indicatie en mensen met een lage belastbaarheid. Belangrijk bij dit programma is dat de persoon weer normaal kan functioneren in het dagelijks leven.
De focus ligt dan ook op integratie naar normaal functioneren door gebruiksafhankelijke belastingsopbouw.