Nek / hoofd

Heb je last van last van hoofdpijn, nekpijn of ademhalingsproblemen? QUIEK familie fysio heeft een team van betrokken, deskundige en enthousiaste therapeuten. Met dit team van specialisten kunnen we je behandelen om je zo van je klachten af te helpen. Hieronder vind je een aantal aandoeningen die veel voorkomen. Maar natuurlijk behandelen we je ook als jouw klacht hier niet tussen staat.

Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Columns
Dry needling
eGym
Kinderen
Klachten
Sportblessure
Voorstelblogs

Behandelingen:

Hoofdpijn

Er zijn verschillende soorten hoofdpijn. De meeste mensen hebben last van spanningshoofdpijn, maar ook veel mensen hebben migraine.

Details

Nekklachten

Nekklachten komen veel voor, met name bij mensen met een zittend beroep en bij beroepen waarbij veel met de armen boven de macht gewerkt moet worden. Maar ook als gevolg van een ongeval kan je nekklachten krijgen.

Details

Ademhaling

Ademen doen we onbewust. Het lichaam kan uit balans raken door de negatieve effecten van een verstoring van de ademhaling door (over)spanning of pijnklachten.  Dan je last krijgen van duizeligheid, hartkloppingen en benauwdheid.

Details

De praktijk in beeld

Case / Hoofdpijn als gevolg van stress

We zien steeds vaker mensen met hoofdpijnklachten als gevolg van stress. Stress kan een verhoogde spierspanning rond de schoudergordel en nek geven.

Details

Case / Nekklachten

Nekklachten kunnen door verschillende oorzaken ontstaan, en door een verkeerde lichaamshouding kom je er maar moeilijk vanaf.

Details

Case / Rugklachten door werken in de zorg

Rugklachten komen vaak voor bij mensen die werkzaam zijn in de zorg. Immers, door het zware werk kan het lichaam uit balans raken.

Details

Case / lichaamshouding tiener

Een jongen van 12 jaar heeft vaak hoofdpijn en pijn in zijn nek. Uit het eerste gesprek blijkt dat hij veel achter de computer zit en op de bank "hangt" met zijn iPad.

Details

Case / voorkeurshouding baby

Een bezorgde jonge moeder neemt contact met ons op. Haar baby van 6 weken is erg onrustig en huilt veel. Ze kijkt alleen naar de linkerkant en lijkt moeilijk te kunnen ontspannen.

Details

Case / zindelijkheid

Een jongetje van 5 jaar is zowel overdag als 's nachts nog niet zindelijk. Inmiddels geeft de school aan dat de juf haar zoontje niet langer kan en wil verschonen, vandaar dat ze contact met onze praktijk opneemt.

Details

Case / amputatie voorkomen

Marion Kramer is bij Quiek in behandeling voor het verbeteren van de bloedsomloop door mobilisatie, waardoor amputatie van haar linkerbeen is voorkomen.

Details

@QUIEK op Instagram

@QUIEK op Instagram

Start realisatie
Nieuwbouw praktijkruimte