Onderbeen

Ervaar je klachten aan je onderbeen, knie, enkel of voet? QUIEK familie fysio heeft een team van betrokken, deskundige en enthousiaste therapeuten. Met dit team van specialisten kunnen we je behandelen om je zo van je klachten af te helpen. Hieronder vind je een aantal aandoeningen die veel voorkomen. Maar natuurlijk behandelen we je ook als jouw klacht hier niet tussen staat.

Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Columns
Dry needling
eGym
Kinderen
Klachten
Sportblessure
Voorstelblogs

Behandelingen:

Voet of enkelklachten

Voet en enkelklachten kunnen tal van oorzaken hebben. De meeste problemen van dit gewricht komen voort uit acute enkelletsels door het sporten. Vaak zijn enkelblessures de oorzaak voor het ontstaan van enkelklachten.

Details

Knieklachten

Knieklachten komen vaak voor, vooral bij sporters. De meeste knieklachten zitten aan de voorkant van de knie, rondom de knieschijf of aan de onderkant van de knieschijf.

Details

Shin Splint

Een shin splint is een overbelasting van het scheenbeen. Bij een shin splint heb je pijn in het scheenbeen en kan er een verdikking of bult op het scheenbeen ontstaan.

Details

Totale knieprothese

Als je een totale knieprothese krijgt is fysiotherapie belangrijk, zowel voor als na de operatie. Dus krijg je binnenkort een knieprothese? Maak dan een afspraak met onze praktijk.

Details

De praktijk in beeld

Case / amputatie voorkomen

Marion Kramer is bij Quiek in behandeling voor het verbeteren van de bloedsomloop door mobilisatie, waardoor amputatie van haar linkerbeen is voorkomen.

Details

Case / lichaamshouding tiener

Een jongen van 12 jaar heeft vaak hoofdpijn en pijn in zijn nek. Uit het eerste gesprek blijkt dat hij veel achter de computer zit en op de bank "hangt" met zijn iPad.

Details

Case / voorkeurshouding baby

Een bezorgde jonge moeder neemt contact met ons op. Haar baby van 6 weken is erg onrustig en huilt veel. Ze kijkt alleen naar de linkerkant en lijkt moeilijk te kunnen ontspannen.

Details

Case / zindelijkheid

Een jongetje van 5 jaar is zowel overdag als 's nachts nog niet zindelijk. Inmiddels geeft de school aan dat de juf haar zoontje niet langer kan en wil verschonen, vandaar dat ze contact met onze praktijk opneemt.

Details

@QUIEK op Instagram

@QUIEK op Instagram

Start realisatie
Nieuwbouw praktijkruimte