Domini

Robert

Fysiotherapeut

Mijn bio

Daniele

Fysiotherapeut

Mijn bio

Domini

Kinderoefentherapeut / Cesar oefentherapeut – Eigenaar Quiek familie fysio.

Mijn bio

Maaike

Fysiotherapeut | Kinderfysiotherapeut

Mijn bio

Boy

Handtherapeut en Oefentherapeut Cesar

Mijn bio

Robert

Daniele

Hoihoi,
Ik ben Daniele Malestein, woonachtig in Kampen. Sinds begin mei 2022 ben ik werkzaam bij Quiek. Naast het werken ben ik graag in beweging, zoals hardlopen, zwemmen en wielrennen. Ook ben ik graag in de natuur met mijn camera.

In juli 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens de opleiding is de interesse en ambitie voor de kinderfysiotherapie ontstaan. In september 2020 heb ik de minor ‘Kind en ontwikkeling’ gevolgd in Utrecht, hierdoor ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het groeiende kind. Ik vind het leuk en interessant om kinderen te behandelen, waarbij tijdens de behandeling plezier in bewegen bovenaan staat. Echter vind ik het prettig om voor de afwisseling en ervaring ook volwassenen te zien. Graag ga ik samen met u aan de slag om te kijken welke behandeling het beste bij u past zodat u klachtenvrij uw dagelijkse activiteiten of sport weer kunt oppakken.

Sinds ik werkzaam ben als fysiotherapeut is de behoefte om te specialiseren steeds groter geworden. Hier bij Quiek is de mogelijkheid om steeds meer ervaring op te doen binnen de doelgroep: kinderen en pubers. Daarom ik in september 2022 begonnen met de masteropleiding voor Kinderfysiotherapie.

Daarnaast heb ik de cursus ‘Sensorische Informatieverwerking’ bij kinderen gedaan. Kinderen die moeite hebben met prikkelverwerking, kunnen op verschillende manieren reageren op prikkels, waardoor er vaak sprake is van verminderde participatie binnen het gezin en/of opvang/school. Wat ik tijdens de cursus heb geleerd hoop ik steeds meer toe te passen binnen de praktijk.

Heb je vragen? Spreek mij gerust aan!

Domini

Ik ben Domini Meijer, kinderoefentherapeut, kinderfysiotherapeut MSc i.o en cesar oefentherapeut. In 2003 ben ik mijn eigen praktijk voor Oefentherapie Cesar gestart, vanaf 2006 ben ik ook werkzaam als kinderoefentherapeut.

Mijn hart ligt bij het behandelen van kinderen, van baby’s tot pubers. Kinderen te helpen met dagelijks terugkerende problemen die zij zelf niet op kunnen lossen. Het behandelen van baby’s met een voorkeurshouding, huilbaby’s, kinderen die zich motorisch onvoldoende ontwikkelen, een kind dat steeds toch weer in de broek plast; het is fantastisch om kinderen te kunnen helpen zodat ze weer goed in hun vel zitten en zeker zijn van hun eigen bewegingsgedrag.

Maaike

Sinds maart 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij Quiek. Mijn naam is Maaike van den Oosterkamp; getrouwd, moeder van 2 prachtige kinderen en woonachtig in Harderwijk. In 2001 haalde ik het diploma fysiotherapie om me vervolgens in 2006 te specialiseren tot zwangerschapsdocent en in 2009 tot kinderfysiotherapeut. Mijn belangstelling voor deze specialisaties was gewekt toen ik de wonderlijke ervaring van zwanger zijn en bevallen aan den lijve mocht ondervinden. En vervolgens mijn kinderen zag opgroeien van baby tot inmiddels puber. Zo bijzonder hoe dit groeiproces in principe vanzelf verloopt. En dat het voor sommige kinderen niet vanzelf verloopt zag ik als een uitdaging om deze kinderen in hun groeiproces te helpen. Als kinderfysiotherapeut heb ik me verdiept in baby’s en babyproblemen. En ook de normale en afwijkende ontwikkeling van de sensorische informatieverwerking (SI) bij baby’s en oudere kinderen. Ik ben een vrolijke, enthousiaste therapeut die ernaar streeft dat elk kind met plezier komt oefenen en de succes ervaring krijgt dat iets wat moeilijk was toch lukte 🙂

 

Maaike

Vacatures

Kinderfysiotherapeut (m/v)
24 - 32 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysiotherapeut met de specialisatie kinderen en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

Fysiotherapeut
16 - 36 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysiotherapeut en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

Oedeemtherapeut (m/v)
24 - 32 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysio therapeut met de specialisatie oedeemtherapie en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

@QUIEK op Instagram

@QUIEK op Instagram