Domini

Domini

Kinderoefentherapeut / Cesar oefentherapeut – Eigenaar Quiek familie fysio.

Mijn bio

Maaike

Fysiotherapeut
kinderfysiotherapeut

Mijn bio

Boy

Handtherapeut en Oefentherapeut Cesar

Mijn bio

Tess

Fysiotherapeut

Mijn bio

Domini

Ik ben Domini Meijer, kinderoefentherapeut, kinderfysiotherapeut MSc i.o en cesar oefentherapeut. In 2003 ben ik mijn eigen praktijk voor Oefentherapie Cesar gestart, vanaf 2006 ben ik ook werkzaam als kinderoefentherapeut. Inmiddels ben ik getrouwd en heb ik 3 dochters van 8, 7 en 4 jaar.

Mijn hart ligt bij het behandelen van kinderen, van baby’s tot pubers. Kinderen te helpen met dagelijks terugkerende problemen die zij zelf niet op kunnen lossen. Het behandelen van baby’s met een voorkeurshouding, huilbaby’s, kinderen die zich motorisch onvoldoende ontwikkelen, een kind dat steeds toch weer in de broek plast; het is fantastisch om kinderen te kunnen helpen zodat ze weer goed in hun vel zitten en zeker zijn van hun eigen bewegingsgedrag.

Maaike

Sinds maart 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij Quiek. Mijn naam is Maaike van den Oosterkamp; getrouwd, moeder van 2 prachtige kinderen en woonachtig in Harderwijk. In 2001 haalde ik het diploma fysiotherapie om me vervolgens in 2006 te specialiseren tot zwangerschapsdocent en in 2009 tot kinderfysiotherapeut. Mijn belangstelling voor deze specialisaties was gewekt toen ik de wonderlijke ervaring van zwanger zijn en bevallen aan den lijve mocht ondervinden. En vervolgens mijn kinderen zag opgroeien van baby tot inmiddels puber. Zo bijzonder hoe dit groeiproces in principe vanzelf verloopt. En dat het voor sommige kinderen niet vanzelf verloopt zag ik als een uitdaging om deze kinderen in hun groeiproces te helpen. Als kinderfysiotherapeut heb ik me verdiept in baby’s en babyproblemen. En ook de normale en afwijkende ontwikkeling van de sensorische informatieverwerking (SI) bij baby’s en oudere kinderen. Ik ben een vrolijke, enthousiaste therapeut die ernaar streeft dat elk kind met plezier komt oefenen en de succes ervaring krijgt dat iets wat moeilijk was toch lukte 🙂

Boy

Sinds 2009 werk ik als Oefentherapeut Cesar. Naast mijn werk bij QUIEK werk ik als oefentherapeut in mijn eigen praktijk te Woerden.

In de zomer van 2016 heb ik mijn nieuwste specialisatie afgerond en sindsdien mag ik mijzelf naast Oefentherapeut ook Handtherapeut noemen. Handtherapie is een specialisatie die zich richt op de klachten aan hand, pols en onderarm.

Mijn voornaamste reden om voor dit beroep te kiezen is omdat ik graag met mensen werk. Dat ik als oefentherapeut mensen kan helpen geeft mij veel voldoening en dankbaarheid. Dit zorgt er voor dat ik dagelijks met veel plezier naar mijn werk ga.

Tess

Hallo Allemaal, via deze weg wil ik mezelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Tess Bruggeman en ik ben 23 jaar. Ik ben sinds juli 2018 in dienst als fysiotherapeut bij Quiek Familie Fysio. Hiervoor ben ik 1,5 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut in een praktijk in ’t Harde. Afgelopen jaar heb ik mij gespecialiseerd in dansante fysiotherapie, vanwege mijn dansachtergrond. Naast mijn werk als fysiotherapeut geef ik danslessen en yoga. Ik ben zelf een fanatieke sporter/danser en om mijn passie en werk te kunnen combineren vindt ik geweldig. Ik zal van maandag t/m vrijdag werkzaam zijn bij Quiek Familie Fysio en ik heb erg veel zin om mij verder te ontwikkelen binnen deze praktijk!

Vacatures

Kinderfysiotherapeut (m/v)
24 - 32 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysiotherapeut met de specialisatie kinderen en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

Fysiotherapeut (m/v)
16 - 24 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysiotherapeut en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

Oedeemtherapeut (m/v)
24 - 32 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysio therapeut met de specialisatie oedeemtherapie en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

@QUIEK op Instagram

@QUIEK op Instagram