Team

Onze therapeuten

Ons team bestaat uit enthousiaste oefentherapeuten, kinderoefentherapeuten en fysiotherapeuten. Wij staan voor ons vak en vinden het erg leuk om met mensen te werken.

Daniele

Hoihoi, Ik ben Daniele Malestein, 25 jaar en woonachtig in Kampen. Sinds begin mei ben ik werkzaam bij Quiek. Naast het werken ben ik graag in beweging, zoals hardlopen, zwemmen en wielrennen. Ook ben ik graag in de natuur met mijn camera. In juli 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens de opleiding is de […]

Mijn bio

Melissa

Hallo, mijn naam is Melissa Beekhof en ik ben 22 jaar. Ik woon in Zwolle en ik ben in juli 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna ben ik gelijk aan het werk gegaan bij een praktijk in Vaassen, waar ik een aantal maanden heb gewerkt. Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Quiek. Naast mijn werk […]

Mijn bio

Anne-Wil

Ik ben Anne-Wil, sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij Quiek. Tijdens mijn studie, oefentherapie Cesar, heb ik stage gelopen bij Quiek. Na het behalen van mijn diploma heb ik nog 1 jaar ergens anders gewerkt, ik was nog steeds erg enthousiast over mijn stage en vind het dan ook erg leuk om weer terug […]

Mijn bio

Domini

Kinderoefentherapeut / Cesar oefentherapeut – Eigenaar Quiek familie fysio.

Mijn bio

Maaike

Fysiotherapeut | Kinderfysiotherapeut

Mijn bio

Boy

Handtherapeut en Oefentherapeut Cesar

Mijn bio

Daniele

Hoihoi,
Ik ben Daniele Malestein, 25 jaar en woonachtig in Kampen. Sinds begin mei ben ik werkzaam bij Quiek. Naast het werken ben ik graag in beweging, zoals hardlopen, zwemmen en wielrennen. Ook ben ik graag in de natuur met mijn camera.

In juli 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens de opleiding is de interesse en ambitie voor de kinderfysiotherapie ontstaan. In september 2020 heb ik de minor ‘Kind en ontwikkeling’ gevolgd in Utrecht, hierdoor ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het groeiende kind. Ik vind het leuk en interessant om kinderen te behandelen, waarbij tijdens de behandeling plezier in bewegen bovenaan staat. Echter vind ik het prettig om voor de afwisseling en ervaring ook volwassenen te zien. Graag ga ik samen met u aan de slag om te kijken welke behandeling het beste bij u past zodat u klachtenvrij uw dagelijkse activiteiten of sport weer kunt oppakken.

Sinds ik werkzaam ben als fysiotherapeut is de behoefte om te specialiseren steeds groter geworden. Hier bij Quiek is de mogelijkheid om steeds meer ervaring op te doen binnen de doelgroep: kinderen en pubers. Daarnaast kan ik in september 2022 beginnen met de masteropleiding voor Kinderfysiotherapie.

Momenteel ben ik bezig met de cursus ‘Sensorische Informatieverwerking’ bij kinderen. Kinderen die moeite hebben met prikkelverwerking, kunnen op verschillende manieren reageren op prikkels, waardoor er vaak sprake is van verminderde participatie binnen het gezin en/of opvang/school. Wat ik tijdens de cursus leer hoop ik steeds meer toe te passen binnen de praktijk.

Heb je vragen? Spreek mij gerust aan!

Melissa

Hallo, mijn naam is Melissa Beekhof en ik ben 22 jaar. Ik woon in Zwolle en ik ben in juli 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna ben ik gelijk aan het werk gegaan bij een praktijk in Vaassen, waar ik een aantal maanden heb gewerkt. Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Quiek. Naast mijn werk als fysiotherapeut geef ik negen uur in de week training aan een leuke acrobatiek groep in Hattem. Vanuit mijn eigen ervaring in de acrobatiek is de interesse in de fysiotherapie ontstaan. Ik wil graag mensen helpen om samen de gestelde doelen te behalen en te kijken welke therapie bij de patiënt past. Ik hoop dat ik mij nog verder kan ontwikkelen binnen de praktijk, zodat mijn kennis en enthousiasme voor de fysiotherapie blijft uitbreiden!

Anne-Wil

Ik ben Anne-Wil, sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij Quiek. Tijdens mijn studie, oefentherapie Cesar, heb ik stage gelopen bij Quiek. Na het behalen van mijn diploma heb ik nog 1 jaar ergens anders gewerkt, ik was nog steeds erg enthousiast over mijn stage en vind het dan ook erg leuk om weer terug te zijn!
In september 2020 ga ik starten met de opleiding kinderfysiotherapie. Ik heb veel zin om daarmee te starten en mijzelf verder te verdiepen in de (fysieke) ontwikkeling van kinderen. Het werken met kinderen geeft mij energie, het werk is erg divers en dit maakt het zo leuk. Bij sommige kinderen gaat de ontwikkeling wat moeizamer, sommige activiteiten kosten extra moeite of lukken niet goed. Door spelenderwijs te oefenen en doelen te stellen gaan we samen aan de slag om vooruit te gaan!

Naast mijn werk vind ik het leuk om op mijn racefiets te stappen en doe ik aan taekwondo.

Domini

Ik ben Domini Meijer, kinderoefentherapeut, kinderfysiotherapeut MSc i.o en cesar oefentherapeut. In 2003 ben ik mijn eigen praktijk voor Oefentherapie Cesar gestart, vanaf 2006 ben ik ook werkzaam als kinderoefentherapeut. Inmiddels ben ik getrouwd en heb ik 3 dochters van 8, 7 en 4 jaar.

Mijn hart ligt bij het behandelen van kinderen, van baby’s tot pubers. Kinderen te helpen met dagelijks terugkerende problemen die zij zelf niet op kunnen lossen. Het behandelen van baby’s met een voorkeurshouding, huilbaby’s, kinderen die zich motorisch onvoldoende ontwikkelen, een kind dat steeds toch weer in de broek plast; het is fantastisch om kinderen te kunnen helpen zodat ze weer goed in hun vel zitten en zeker zijn van hun eigen bewegingsgedrag.

Vacatures

Kinderfysiotherapeut (m/v)
24 - 32 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysiotherapeut met de specialisatie kinderen en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

Fysiotherapeut
16 - 36 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysiotherapeut en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

Oedeemtherapeut (m/v)
24 - 32 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysio therapeut met de specialisatie oedeemtherapie en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

@QUIEK op Instagram