Maaike

Boy

Handtherapeut | Oefentherapeut Cesar

Mijn bio

Robert

Fysiotherapeut

Mijn bio

Daniele

Fysiotherapeut

Mijn bio

Domini

Kinderoefentherapeut | Cesar oefentherapeut | Eigenaar Quiek familie fysio

Mijn bio

Maaike

Fysiotherapeut | Kinderfysiotherapeut

Mijn bio

Boy

Sinds 2009 werk ik als Oefentherapeut Cesar. Naast mijn werk bij QUIEK werk ik als oefentherapeut in mijn eigen praktijk te Woerden.

In de zomer van 2016 heb ik mijn nieuwste specialisatie afgerond en sindsdien mag ik mijzelf naast oefentherapeut ook handtherapeut noemen. Handtherapie is een specialisatie die zich richt op de klachten aan hand, pols en onderarm.

Mijn voornaamste reden om voor dit beroep te kiezen is omdat ik graag met mensen werk. Dat ik als oefentherapeut mensen kan helpen geeft mij veel voldoening en dankbaarheid. Dit zorgt ervoor dat ik dagelijks met veel plezier naar mijn werk ga.

 

 

Robert

Ik ben Robert van Asselt woonachtig in Elspeet. Sinds augustus 2023 ben ik werkzaam bij Quiek familie fysio als fysiotherapeut. Op dit moment zie ik patiënten van jong tot oud met verschillende klachten. Mijn interesse ligt met name bij sportrevalidatie, dit komt doordat ik zelf ook affiniteit heb met sport. Zelf voetbal ik bij VV Elspeet in het eerste, hier is dan ook mijn interesse opgewekt voor fysiotherapie.

Het mooiste aan dit vak vind ik dat ik patiënten tijdens hun behandeltraject kan helpen/ondersteunen met hun blessure, waardoor zij uiteindelijk klachtenvrij de deur weer uit gaan.

 

Daniele

Hoihoi,
Ik ben Daniele Malestein, woonachtig in Kampen. Sinds begin mei 2022 ben ik werkzaam bij Quiek. Naast het werken ben ik graag in beweging, zoals hardlopen, zwemmen en wielrennen. Ook ben ik graag in de natuur met mijn camera.

In juli 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens de opleiding is de interesse en ambitie voor de kinderfysiotherapie ontstaan. In september 2020 heb ik de minor ‘Kind en ontwikkeling’ gevolgd in Utrecht, hierdoor ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het groeiende kind. Ik vind het leuk en interessant om kinderen te behandelen, waarbij tijdens de behandeling plezier in bewegen bovenaan staat. Echter vind ik het prettig om voor de afwisseling en ervaring ook volwassenen te zien. Graag ga ik samen met u aan de slag om te kijken welke behandeling het beste bij u past zodat u klachtenvrij uw dagelijkse activiteiten of sport weer kunt oppakken.

Sinds ik werkzaam ben als fysiotherapeut is de behoefte om te specialiseren steeds groter geworden. Hier bij Quiek is de mogelijkheid om steeds meer ervaring op te doen binnen de doelgroep: kinderen en pubers. Daarom ik in september 2022 begonnen met de masteropleiding voor Kinderfysiotherapie.

Daarnaast heb ik de cursus ‘Sensorische Informatieverwerking’ bij kinderen gedaan. Kinderen die moeite hebben met prikkelverwerking, kunnen op verschillende manieren reageren op prikkels, waardoor er vaak sprake is van verminderde participatie binnen het gezin en/of opvang/school. Wat ik tijdens de cursus heb geleerd hoop ik steeds meer toe te passen binnen de praktijk.

Heb je vragen? Spreek mij gerust aan!

Domini

Ik ben Domini Meijer, kinderoefentherapeut, kinderfysiotherapeut MSc i.o en cesar oefentherapeut. In 2003 ben ik mijn eigen praktijk voor Oefentherapie Cesar gestart, vanaf 2006 ben ik ook werkzaam als kinderoefentherapeut.

Mijn hart ligt bij het behandelen van kinderen, van baby’s tot pubers. Kinderen te helpen met dagelijks terugkerende problemen die zij zelf niet op kunnen lossen. Het behandelen van baby’s met een voorkeurshouding, huilbaby’s, kinderen die zich motorisch onvoldoende ontwikkelen, een kind dat steeds toch weer in de broek plast; het is fantastisch om kinderen te kunnen helpen zodat ze weer goed in hun vel zitten en zeker zijn van hun eigen bewegingsgedrag.

Vacatures

Kinderfysiotherapeut (m/v)
24 - 32 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysiotherapeut met de specialisatie kinderen en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

Fysiotherapeut
16 - 36 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysiotherapeut en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

Oedeemtherapeut (m/v)
24 - 32 uur

Ben jij een ervaren en ondernemende fysio therapeut met de specialisatie oedeemtherapie en ben je flexibel inzetbaar? QUIEK familie fysio is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevende fysiopraktijk.

Details

@QUIEK op Instagram

@QUIEK op Instagram