Zindelijkheid en zelfverzekerdheid: Sofies avontuur

23-02-2024

In het pittoreske Harderwijk woont de negenjarige Sofie, het jongste spruitje in een gezin met ouders en een oudere broer. Ondanks het comfort van een welgesteld en hoogopgeleid gezin, ondervindt Sofie een uitdaging die haar dagelijkse leven beïnvloedt. Al vier maanden is ze onder de zorg van Domini en Maaike, waar ze samen werken aan zelfverzekerdheid en zindelijkheid.

Verder lezen »

Maak kennis met Julia – Onze nieuwe oefentherapeute cesar

30-11-2023

Hey daar, ik ben Julia, een sprankelende dertiger met mijn roots in het prachtige Amersfoort. Sinds juli 2023 werk ik als oefentherapeute cesar bij Quiek. Maar deze plek en het team zijn voor mij geen onbekenden. Tijdens mijn laatste studiejaar liep ik hier namelijk al stage. En waarom ik hier nu weer ben? Daar vertel ik je alles over in dit blog. Lees je mee?

Verder lezen »

Terug naar school: routine, structuur en drukte

13-09-2023

De zomervakantie is voorbij, en dat betekent dat het tijd is voor die iconische rugzakken, kleurrijke pennen en fonkelende nieuwe sneakers om hun grote entree te maken. Voor kinderen én ouders betekent dit een terugkeer naar routine, structuur, en laten we eerlijk zijn, een tikkeltje meer drukte. Maar wat ondervinden kinderen eigenlijk? En hoe kun je als ouders ondersteunen? We geven je een aantal tips.

🕚 Leestijd: 5 minuten

Verder lezen »

Maak kennis met Robert – Onze nieuwe fysiotherapeut

12-09-2023

Hallo, ik ben Robert van Asselt. 23 jaar oud, geboren en getogen in Elspeet en ontzettend blij dat ik me bij het Quiek-team mag voegen als fysiotherapeut. Graag neem ik jullie mee in een typische dag in mijn leven hier bij Quiek en vertel ik wat meer over mezelf. Lees je mee? 

Verder lezen »

Summer Fit: Fysiotherapie als sleutel voor jouw sportieve Comeback

01-08-2023

De zomer is in volle gang en dat betekent dat de meeste sportverenigingen genieten van een welverdiende zomerstop. Het is de tijd van vakanties, barbecues en ontspanning. Maar laten we eerlijk zijn, echte sportliefhebbers kunnen hun passie nooit helemaal opzijzetten, zelfs niet tijdens de zomermaanden. Dus hier sta je dan, klaar om je spieren te laten brullen en jezelf naar nieuwe sportieve hoogten te tillen zodra het seizoen weer begint. Maar wacht even, heb je gedacht aan het klaarstomen van je spieren? Gelukkig hebben we fysiotherapie!

Verder lezen »

Een kijkje in het leven van een fysiotherapeute

18-07-2023

Hallo! Ik ben Maaike van den Oosterkamp, een enthousiaste en ervaren fysiotherapeute én kinderfysiotherapeute bij Quiek, gevestigd in het gezellige Harderwijk. Laat me je meenemen op een reis door mijn boeiende leven, zowel binnen als buiten de muren van onze praktijk.

Verder lezen »